Binnenkijken bij

Judith en Otto

Binnenkijken bij Otto en Judith: een open keuken om van te genieten

Na 23 jaar trouwe dienst was de oude keuken van Otto en Judith toe aan vervanging. Deze keuken voldeed niet meer aan hun smaak en behoeften, dus het was tijd voor iets nieuws.

In hun zoektocht naar de perfecte keuken kwamen ze terecht bij MVI Keukenstudio. Hieronder vertellen zij meer over hun keuzes en ervaringen rondom dit proces.

Hoe zijn jullie bij MVI Keukenstudio beland?

Het stel hoorde over MVI Keukenstudio via vrienden in hun wijk, die al eerder een keuken bij hen hadden gekocht en laten plaatsen. De positieve ervaringen van hun vrienden zorgden ervoor dat ze besloten om eens een kijkje te nemen. “We waren erg gecharmeerd van de service en het meedenken van Marcel toen we met hem om tafel gingen.”

Van gedateerd tot modern

Wat het stel voor hun nieuwe keuken wilde was duidelijk: “De oude keuken had nog allerlei bovenkastjes en keukenkastjes met klapdeuren”, vertellen ze. “We zochten nu naar een keuken met een strakkere uitstraling, zonder bovenkastjes en met lades in plaats van klapdeurtjes.” Deze verandering zorgde voor een strakke en moderne look. “Het mooiste is dat we geen afzuigkap meer hebben, maar een geïntegreerd afzuigsysteem in de kookplaat.”

Ruimtelijke open keuken

Ruimte en ruimtelijkheid waren belangrijke onderdelen om rekening mee te houden. “Het weghalen van de bovenkastjes en afzuigkap zorgt voor veel meer licht en een rustige uitstraling. Verder hebben we een muurtje weggehaald waardoor het een stuk opener voelt en je zo vanuit de woonkamer de keuken in kan kijken.” Tenslotte werd er een imposante kastenwand met apothekerskast toegevoegd om ruimte te bieden aan alle spullen en keukenbenodigdheden.

Heerlijke gerechten

Er wordt in de nieuwe keuken meer genoten van koken. “Wij worden blij van de ruimte die we nu hebben om te koken. Het liefst wordt er buitenlands eten gemaakt, zoals Italiaanse of Indonesische gerechten. Je merkt dat er veel extra werkruimte is waardoor alles veel prettiger werkt.”

De service van MVI Keukenstudio

De persoonlijke en professionele service van MVI Keukenstudio was een belangrijk aspect van hun keuze. “Marcel is een echte vakman. Hij heeft oog voor detail en dat waarderen wij zeer. Het persoonlijke aspect was heel fijn. De persoon die de keuken ontwerpt en waarmee je alles bespreekt komt ook de keuken zelf plaatsen. Dat geeft vertrouwen.”