Binnenkijken bij

Steven

Binnenkijken bij Steven: een antracieten keuken met veel ruimte

Maak kennis met Steven. Twee jaar geleden verhuisde hij naar zijn huidige woning, waar hij begon met het creëren van zijn droomhuis. Een van de eerste grote stappen in dit proces was het transformeren van zijn keuken. Hieronder vertelt Steven hoe hij samen met MVI Keukenarchitectuur voor de realisatie van dit project heeft gezorgd.

Waarom wilde je een nieuwe keuken?

“Ik ben hier twee jaar geleden komen wonen en wilde mijn huis naar mijn eigen smaak inrichten”, zegt Steven. De keuken in zijn nieuwe huis was nog steeds een standaard bouwerkeuken en paste niet bij zijn persoonlijke stijl en behoeften.

Wist je al goed wat je wilde?

Steven had specifieke ideeën over hoe hij zijn keuken wilde inrichten, maar hij zocht ook naar een bedrijf dat met hem zou meedenken en nieuwe inzichten zou bieden. “Bij de bekende keukenwinkels voelde ik me niet volledig geholpen. Ze wilden mij precies de keuken verkopen waar ik om vroeg, terwijl ik hoopte dat ze ook met nieuwe inzichten zouden komen”, merkt hij op.

Uiteindelijk ontdekte Steven MVI Keukenarchitectuur, waar hij het gevoel kreeg dat er echt naar hem geluisterd werd en waar hij samen met de eigenaar, Marcel, kon sparren over zijn ideeën.

De wensen voor de nieuwe keuken

Steven had verschillende wensen voor zijn nieuwe keuken. “Opbergruimte en een functionele werkruimte waren voor mij van groot belang”, benadrukt hij. Daarnaast wilde hij goede verlichting en een barretje waar hij ’s ochtends met zijn dochter kon ontbijten. Tenslotte was het ook belangrijk dat de keuken naadloos zou integreren in de rest van zijn huis. Hij wilde geen keuken die op zichzelf stond, maar een die perfect paste in de ruimte.

Kleur van de keuken

De kleur van de keuken is een opvallend kenmerk. “Het is een matte antracietkleur”, legt Steven uit. “Met het licht lijkt het soms anders, maar het is in principe een diepgrijs.” Deze kleur past perfect bij de stijl van zijn huis en voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte.

De service van MVI Keukenarchitectuur

Steven is tevreden met de service die hij van MVI Keukenarchitectuur heeft ontvangen. “Marcel werkte heel netjes en precies, en hij kwam zijn afspraken altijd na”, zegt Steven. “Tijdens het werk werden eventuele uitdagingen direct besproken en opgelost.”

Het resultaat is een keuken die niet alleen mooi, maar ook praktisch en functioneel is.