Binnenkijken bij

Patrick en Ingrid

Binnenkijken bij Patrick en Ingrid: een moderne gebruiksvriendelijke hoogglans keuken

Ongeveer anderhalf jaar verhuisden Patrick en Ingrid naar hun nieuwbouwhuis in Almere. Via de bouwbegeleider kwamen zij uit bij MVI Keukens. Dit aangezien hij aangaf dat hij door hen al meerdere keukens succesvol had laten plaatsen. In deze tekst deelt Ingrid haar ervaringen en herinneringen aan de verbouwing van de keuken.

De eerste stappen van het proces

“We wisten van tevoren al goed wat we wilden”, vertelt Ingrid. “Dat hielp wel met de snelheid van het hele proces. We hoefden alleen nog maar kleine aanpassingen te maken in de tekeningen en toen lag er al een plan. Ik zou onze keuken omschrijven als een mooie luxe hoogglans keuken met alle gemakken van dien.”

Een nagedachtenis aan Patrick

“Ik vind het heel fijn om in deze keuken te werken”, vervolgt Ingrid. “Alles is binnen handbereik en het is heel makkelijk schoon te houden. Eigenlijk heeft Patrick alles rondom de keuken uitgezocht en geregeld. Hij is recent overleden door een hartstilstand waardoor hij uit het niets niet meer onder ons is. De keuken is voor mij een soort nagedachtenis voor Patrick. We hebben de kleuren samen uitgezocht maar hij had zelf de apparatuur gekozen want hij was echt de kok bij ons in huis.”

“Patrick was altijd erg gepassioneerd over koken en dat kon hij ook écht heel lekker. We hadden ervoor gekozen om een barretje aan de keuken te plaatsen zodat ik lekker een wijntje kon drinken terwijl ik kon kijken hoe hij kookte. De wijnkoeling aan het barretje is dan ook echt iets waar ik blij van word als ik aan de keuken denk. Ik ben een wijnliefhebber maar ik vind het er ook gewoon heel mooi uitzien.”

De service van MVI Keukenstudio

Ingrid is zeer tevreden over de service van MVI Keukenstudio. Ingrid: “Ze adviseerden ons goed vanuit hun expertise over dingetjes waar wij nog niet over na hadden gedacht. Ze wisten onze wensen perfect te vertalen naar het ontwerp van de keuken. Bovendien waren ze altijd bereikbaar voor vragen en zelfs achteraf kan ik ze nog bellen als ik nog iets van ze nodig zou hebben. Ik zou MVI Keukenstudio zeker aanraden aan andere mensen die hun keuken willen laten verbouwen.”