Binnenkijken bij

Claudia en Sander

Het keukenblad op de juiste hoogte was belangrijk in onze prachtige keuken

‘Onze prachtige keuken van MVI Keukenstudio Almere voldoet aan onze wensen en méér. De moderne keuken voorziet in alles. Een fijne omgeving om in te koken.’

Bij de realisatie van hun nieuwbouwwoning kwamen Sander en Claudia via de projectontwikkelaar van Zilvermere in Almere terecht bij MVI Keukenstudio. Daar hebben zij geen moment spijt van gehad. ‘Het contact met eigenaar Marcel van Iepenbrink was prettig en persoonlijk. Hij liet ons in onze waarde en zette net die stap extra om onze wensen te realiseren. Als voorbeeld noem ik onze keukenkasten. De leverancier kon ze in die dikte niet in de gewenste kleur leveren. Marcel is met de fronten naar een verfspecialist gegaan. Daar is het toch voor elkaar gekomen en hebben we onze keuken in de juiste kleur gekregen. Als je iets wilt, dan krijg je het bij MVI Keukenstudio!’

Keuken op maat
Eén van de wensen was ook dat het keukenblad op de juiste hoogte zou zijn afgesteld. Sander is namelijk 1.92 meter, terwijl zijn vrouw zo’n dertig centimeter korter is. ‘Omdat ik de kok in huis ben, was het prettig om daarmee rekening te houden. Dat is gelukt.’ Sander maakt bij het koken gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een combi-stoomoven en combi-oven. ‘Ook heb ik, misschien tegen beter weten in, zes gaspitten die net zoals bij inductie met een tiptoets bediend kunnen worden. Onder de kookplaat bevindt zich een handige oven van 90 centimeter breed.’

Fijne kookomgeving
Sander draait bij het koken zijn hand niet om voor grote gezelschappen. ‘Als het mooi weer is, gaan de tuindeuren open. Buiten staat een 16-persoons barbecue. Als ik zou willen, dan kunnen we bij gebruik van alle apparatuur voor zo’n dertig personen iets lekkers klaarmaken. De keuken is echt mijn terrein, waar ik me heerlijk kan uitleven. Soms komen de vrienden van onze kinderen gezellig mee-eten en dan sta ik bij de bar een hapje mee te prikken. Ik geniet enorm als ik iedereen zie smullen van het eten.’